Trollkraft/fjellsprekk

Trollkraft/fjellsprekk – effektiv og skånsom fjerning av fjell uten sprengstoff

Det er ikke alle steder det egner seg å bruke sprengstoff for å fjerne fjellet, eksempelvis tett inntil bebyggelse. Da kan trollkraft/fjellsprekk være et alternativ. Det reduserer risikoen knyttet til bruk av sprengstoff og begrenser miljøpåvirkningen.

Hvordan fungerer Trollkraft/fjellsprekk?

Trollkraft/fjellsprekk vil si at en ekspanderende mørtel sprekker opp fjellet på en kontrollert måte. Denne metoden involverer å helle en spesiell blanding ned i borehullene, hvor den utvider seg og skaper nok press til å sprekke fjellet. Denne prosessen er ideell for prosjekter der bruk av sprengstoff ikke egner seg på grunn av risiko for støy og vibrasjoner. 

Fordeler med trollkraft/fjellsprekk hos Kjell Foss

  • Ingen risiko for steinsprut, vibrasjoner, eller overdreven støy.
  • Mulighet for presis fjerning av fjell i nærheten av bebyggelse og sensitive strukturer,  ideell for urbane og sensitive områder.
  • En miljøvennlig tilnærming til fjerning av fjell, som beskytter både natur og nærliggende strukturer.
  • Høy grad av kontroll og forutsigbarhet gjennom hele prosessen, noe som sikrer resultatene du ønsker uten overraskelser.

Ta kontakt for en trygg og effektiv løsning

Er du på utkikk etter en trygg og effektiv måte å fjerne fjell på? Kontakt oss for å diskutere hvordan våre alternativer kan tilpasses ditt spesifikke prosjekt. Med vår hjelp kan du oppnå dine mål på en sikker og miljøvennlig måte. Ikke la utfordringene med fjerning av fjell hindre fremgangen i ditt prosjekt!

Ønsker du et pristilbud?

Kontakt oss hvis du/dere ønsker konkurransedyktige priser på sprengningsarbeid. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge og Norden. Vi ser frem til et godt samarbeid!

Del dette