Maskinpark

Vi har et bredt spekter av høyteknologiske maskiner som er egnet for boring i alle typer fjell. Våre tjenester inkluderer salve, søm, slisse og konturboring, bolteboring, fordybling, grunnboring med mer. I egen maskinpark og via våre samarbeidspartnere kan vi disponere opptil 70 borerigger. Disse boreriggene kan bore hull med diametere fra 35mm til 115mm. Vi tilbyr fem forskjellige typer borerigger, fra små hjulgående enheter til store produksjonsrigger. De fleste av våre borerigger er utstyrt med GPS og maskinstyring.

I tillegg til disse maskinene har vi også flere kompressorer, håndholdte bormaskiner, elektrisk riverobot, elektrisk hjulegående borevogn og annet utstyr tilgjengelig for mindre eller mer utfordrende oppdrag. Vi er svært fleksible, og er på kort tid i stand til å levere alt det nødvendige utstyret for å sikre effektivitet og kvalitet i arbeidet vårt.

FlexiROC T15

FlexiROC T30

SmartROC T40

FlexiROC T20

FlexiROC T35

Volvo 380

Ønsker du et pristilbud?

Kontakt oss hvis du/dere ønsker konkurransedyktige priser på sprengningsarbeid. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge og Norden. Vi ser frem til et godt samarbeid!

Del dette