Ansatte

Vår viktigste ressurs er våre ansatte. Firmaet har mange erfarne og dyktige medarbeidere som har vært innom nær sagt alle typer bore og sprengningsarbeider. Kjell Foss AS er opptatt av å ha med de beste fagfolkene i bransjen, og vi jobber kontinuerlig med kompetansehevning på alle felt. Vi ønsker at alle som utfører bergsprengning hos oss er utdannet bergsprengningsledere, og jobber derfor kontinuerlig med kompetansehevning slik at vi kan etterutdanne flest mulig til å bli bergsprengningsledere.

Kjell Foss AS er også opptatt av rekruttering og videreføring av faget vårt og tar derfor hvert år inn nye lærlinger i bedriftene våre.

Per i dag har bedriften over 30 bergsprengningsledere og bergsprengere, samt like mange borvognførere som alltid er klare til å ta fatt på nye og spennende oppdrag rundt om i Norge og Norden.

Jobbe hos oss?

Vi er kontinuerlig i vekst og utfører varierte oppdrag over hele landet. Det gjør at vi hele tiden ser etter nye borere og skytebaser. Ønsker du å være med på laget?

Ønsker du et pristilbud?

Kontakt oss hvis du/dere ønsker konkurransedyktige priser på sprengningsarbeid. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge og Norden. Vi ser frem til et godt samarbeid!

Del dette