Vi er på jakt etter en erfaren og dyktig prosjektleder til vårt team og har en prosjektledergruppe som gleder seg til å ta deg i mot!

Gjennom engasjerte ledere bygger vi videre på en kontinuerlig utvikling med utgangspunkt i selvstendig prosjektstyring fra anbud til sluttoppgjør. Løsninger finner vi gjennom gode fagdiskusjoner, praktisk HMS-forståelse, effektive kvalitetssystem og fleksibilitet for kundene.

Hvem er du?

Vi trenger deg som er god på dialog og til å utvikle solide relasjoner med våre kunder, er trygg i forhandlinger, forstår risikobildet og kan følge opp kontraktens krav og endringer på en ryddig og god måte.

Du har ledererfaring fra anlegg og gjerne fra sprengningsbransjen.

Du må ha god økonomisk forståelse, solide datakunnskaper og gode skriftlige- og muntlige norskspråklige fremstillingsevner.

Stillingen innebærer mye ansvar, tillit og handlingsrom, men krever også fleksibilitet, dedikasjon og en løsningsorientert innstilling.

De beste grunnene til å bli en del av oss er at vi har 

  • et supert arbeidsmiljø med rom for å prøve og feile
  • utviklingsmuligheter i et selskap med dyktige og hyggelige kollegaer 
  • gode forsikrings- og pensjonsordninger, samt bonusordning for alle ansatte
  • moderne lokaler med en god kantine, relax-rom og egen pub
  • fleksibelt arbeidssted innenfor visse rammer, det vil si at det er greit at du innimellom jobber fra hjemmekontor eller andre passende steder 
  • et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø

Lurer du på noe? 

Ta gjerne kontakt med bedriftsrådgiver Erik Løftingsbakken, SIBE AS på tlf: 908 55 918

eller personalleder Ann Helena Frøland på tlf: 476 81 161

Share This