Vi har stor oppdragsmengde og søker nå etter flere maskinførere. Vår maskinpark er moderne og solid med over 50 Epiroc borerigger i ulike størrelser, fra små hjulgående til store produksjonsrigger. Riggene dekker borhullsdiameter fra 35mm til 115mm.

Våre borevognførere har faste rigger, som de selv sørger for å holde i orden. Gjennom vårt datterselskap Furulund Maskin AS, har vi egne anleggsmekanikere som sørger for service og reparasjoner ved behov.

Vi håper nå å finne deg som er rå på å produsere meter, god på vedlikehold og som trives inni hytteriggen med fine dager og effektiv produksjon. Vi ser etter deg med høy gjennomføringsevne som kan omsette handlingsfrihet til resultater.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring med boring, helst større produksjonsrigger
  • Fagbrev innen fjell- og bergverksfag
  • Førerkort BE.
  • Gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper.

Arbeidet vil hovedsakelig foregå på sentrale Østlandet. 

Send din søknad til vår personalleder Ann Helena Frøland på e-post ahf@kjellfoss.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette